Kontakt

Sanofi Genzyme
Lindhagensgatan 120
Box 30052
104 25 Stockholm
Sverige
Telefon: 08-634 50 00
Kontakta oss

  • Skriv ut
  • Larger Smaller

    Teckenstorlek

  • Uppdaterad : 2017-10-10

Academy of knowledge

Välkommen till Academy of Knowledge

Vi på Sanofi Genzyme är mycket glada att kunna bjuda in dig till Academy of knowledge inom multipelskleros (MS). Utbildningen kommer att äga rum den 17-18 november på Hotel Berlin i Berlin.

Academy of Knowledge är ett 1,5 dagar långt vetenskapligt utbildningsprogram, utformat för att täcka enrad ämnen som rör behandling av MS. Deltagarna kommer att bestå av cirka 200 MS-intresserade neurologer från Australien, Kanada, Europa och Mellanöstern. Programmet är framtaget tillsammans meden internationell fakultet av experter.

Syftet med utbildningsprogrammet är att ge deltagarna en kunskapsbas gällande AUBAGIO och LEMTRADA så att man har större möjlighet att värdera effekten och eventuella risker för varje enskildpatient.

De viktigaste målen för Academy of knowledge är följande:

• En genomgång av patofysiologin vid MS och verkningsmekanismen för AUBAGIO och LEMTRADA.

• Diskutera strategier för att påbörja behandling och byta behandling. Praktiska överväganden för att integrera AUBAGIO och LEMTRADA i den kliniska vardagen.

• Erbjuda värdefulla möjligheter för utbyte av kliniska erfarenheter.

Anmälan

Utbildningen är kostnadsfri och Sanofi Genzyme står för lättare förtäring. Resa och hotellövernattning står kliniken själv för. Kostnaden per rum är ca 1400 kr och deltagaren betalar själv vid utcheckning.

Anmäl dig genom att skicka dina kontaktuppgifter samt om du önskar hotell till msevent@sanofi.com senast den 1 oktober 2017. Då antal platser är begränsade är tidig anmälan att rekommendera.

Ladda ner PDFen här.